Patio/terras

Aan de achterkant van Townhouse Trouville ligt een patio, die wordt gekenmerkt door zijn rust en beplanting als stiltezone en groene oase.

De stilte en het comfortabele loungemeubilair nodigen je uit om een korte siësta te houden, in alle rust te lezen of te werken dankzij de goede wifi-ontvangst…

Je laat je ziel bungelen en je gedachten rusten….

Feesten, jubilea, vieringen, seminars

De patio kan prachtig worden geprivatiseerd voor feesten en recepties.

Verjaardagsrecepties, jubilea en bedrijfsbijeenkomsten zijn hier al gehouden. Vooral als het hele huis wordt bewoond door jou, je familie of vrienden voor bijvoorbeeld een verjaardagsweekend of familiereünie, staat het terras net zo goed tot je beschikking voor deze tijd als het hele huis en kan het worden ingericht met tafels en banken en ook worden overdekt met een grote partytent.

Neem gewoon contact met ons op en we doen je graag een vrijblijvende aanbieding.

Cocktailavond "De Divan van Trouville-sur-Mer".

Voor een cocktailreceptie ter gelegenheid van een bruiloft of verjaardag hebben we in overleg met de gastheren het terras ingericht en aan één kant een buffet neergezet. Statafels dienen om de sfeer te breken en bieden de mogelijkheid om eten en drinken klaar te zetten.25 tot 30 personen is het maximum aantal gasten voor een gemengde staande receptie met slechts enkele zitplaatsen.

Champagneontvangst "Belle Époque in Trouville-sur-Mer".

Elk eerste weekend van september komen vrienden van de “Belle Epoque” samen in Trouville-sur-Mer voor een grote dag op het strand met een elegante picknick in de oude traditie van de eeuwwisseling.Downton-sur-Mer: Zeebaden rond 1900 in Trouville-sur-Mer is nu de officiële titel van deze bijeenkomst.

Alle deelnemers verschijnen in prachtige originele kostuums van rond de eeuwwisseling of in kostuums die liefdevol zijn nagemaakt in authentieke stijl. Er worden klassieke strandspelletjes gespeeld en tenten opgezet. Je waant je echt terug in de tijd.In 2021 – ter gelegenheid van de 11e bijeenkomst – organiseerde het Townhouse Trouville een champagnereceptie voor de Duitse delegatie, die helemaal uit Trier (Duitsland) en omgeving was afgereisd voor deze speciale viering.

Familie reünie

Voor verschillende gelegenheden, zoals hier voor een familiereünie, hebben we het terras aangepast en een grote tafel gedekt met zittend eten voor 10 tot 12 personen voor lunch en/of diner.Een cateringbedrijf bereidde de geselecteerde gerechten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf in de appartementen te koken en er samen van te genieten.

De grote tafels kunnen echter ook gewoon worden opgezet als buffet, waar het eten dan wordt neergezet en aangeboden met rechauds voor zelfbediening. Er is ruimte voor maximaal 25 personen om aan de statafels te eten.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner