We bieden ontbijtmanden en aperitiefmanden aan. Je kunt meer details vinden in onze Guest Advisor app.

Honden zijn altijd welkom

Helaas is er geen ruimte voor een lift in ons oude herenhuis uit 1890. De bovenste verdiepingen zijn daarom alleen bereikbaar via onze prachtige, historische, houten wenteltrap. We helpen je graag met je bagage: neem contact met ons op als je hulp nodig hebt.

We raden aan om vooraf te reserveren – tijdens het online inchecken in ons portaal of via onze GUEST ADVISOR app of rechtstreeks via ons per sms. Zo kun je ervoor zorgen dat de wellnessruimte op het door jou gewenste tijdstip beschikbaar is.

De wellnessruimte omvat een zachte sauna (een mix van hammam en Finse sauna), een regendouche, lichttherapie met spierontspannend infrarood licht of vitamine D-stimulerend, gefilterd UV-licht.

Boek onze privé wellnessruimte voor jezelf en geniet.

De prijzen zijn vanaf €40 voor 2 personen. Elke extra persoon kost €15, incl. Versnaperingen, badjassen, slippers en 2 grote saunahanddoeken.

De wellnessruimte van het Townhouse is alleen voor hotelgasten en is altijd exclusief gereserveerd. Zo vind je alle rust die je nodig hebt om te ontspannen.

De twee studio’s nr. 3 en nr. 4 kunnen met elkaar verbonden worden. Ideaal voor een gezin met oudere kinderen, voor vrienden of bevriende stellen. Studio nr. 1 en Suite appartement nr. 2 kunnen ook worden verbonden op de begane grond. Op de derde verdieping worden studio nr. 7 en appartement nr. 6 slechts gescheiden door de 1,5 meter brede gang.
Baby’s slapen bij ons als speciale gasten. We voorzien je graag gratis van een babyreisbedje met matras en lakens. Dekbed en kussen inbegrepen. Overkappingen kunnen worden geboekt tegen een kleine servicekosten.

Als je rechtstreeks bij ons boekt, kunnen we je een tegoedbon geven voor de rest van je verblijf, mits je ons 48 uur voor vertrek informeert.

Natuurlijk heeft Trouville verschillende wekelijkse markten. Donderdag en vrijdag een kleine biologische markt.
De studio’s zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen. Een babyreisbedje kan overal worden geleverd op aanvraag. We kunnen in totaal 20 volwassenen en 3 baby’s in kinderbedjes tegelijk herbergen.
WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner